24/7 Contact
0747.133.133
Masaj erotic pentru barbati – Servicii
In zilele noastre pentru un barbat modern, viata nu este usoara. Tensiunile care se acumuleaza datorita stresului zilnic, il fac irascibil, nervos si neplacut in comunicare. Un program foarte incarcat si inflexibil in cativa ani, transforma, imbatraneste orice barbat. Traiesti o singura data, de aceea ar trebui sa existe locuri in care sa te relaxezi complet.
Serviciile noastre se adreseaza acelora care nu au timpul si nici dreptul de a se imbolnavi, care isi doresc sa ramana tineri si activi pentru mult timp.Pe langa masajul clasic, va oferim masaje asiatice si de asemenea masaje erotice, care sa te cufunde in lumea magica si misterioasa a pasiunilor patrunzatoare.
Pentru barbatii care se simt extrem de obositi si lipsiti de energie, exista aroma-massage. Corpul se maseaza cu mixtura de uleiuri aromatice selectate si ca rezultat va veti simti inviorat, revigorat si imunitatea va creste si veti simti o stare de bine atat fizic cat si psihic.
Daca vreti sa va cresteti energia sexuala, erotismul si senzualitatea, va oferim masajul erotic pe tot corpul Acest tip masaj are menirea de a va purta intr-o lume a sentimentelor extreme si a fanteziilor spectaculoase.
Prima parte este constituita dintr-un masaj clasic pe intreg corpul cu scopul de a relaxa trupul, pentru a imbunatati circulatia sangelui si a stimula procesele metabolice. In afara de faptul ca se vor imbunatati simtitor starile psihica si cea emotionala, nu veti mai simti oboseala si stresul si va veti revigora complet.
Dupa aceasta va urma masajul erotic. O fata frumoasa, cu trupul uns cu uleiuri parfumate va va masa corpul cu trupul ei: cu sanii, cu fesele, cu pantecul. In timpul masajului erotic, datorita atingerilor tandre si fine, deveniti mai receptivi, veti simti emotii puternice si va va creste potenta.
Totul se va termina cu o relaxare totala si in punctul culminant al excitarii.